Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada töreni görmek

Rüyada töreni görmek

Rüyada töreni görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada töreni gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada törende olmak süzüleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek kendisi ile gururlanacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada söz töreni görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yetkili bir göreve atanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, yenilenme yaşayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sünnet töreni görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada ödül törenine katılmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada vaftiz töreni görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Rüyada kendi nişan törenini görmek çok büyük bir acı duyacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments