Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeşil yılan görmek

Rüyada uzun yeşil yılan görmek

Rüyada uzun yeşil yılan görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, elinin döneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil yılan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konuları geciktirmeden ele almanızda fayda var.

Rüyada yeşil uzun yılan görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek yanlış adımlar atacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada uzun yeşil yılan görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına inanılır.

Rüyada uzun kahverengi yılan görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir yılan görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Rüyada iri uzun yılan görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada uzun kara yılan görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments