Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri ve uzun yılan görmek

Rüyada iri ve uzun yılan görmek

Rüyada iri ve uzun yılan görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri uzun yılan görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri büyük yılan görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz iri yılan görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada iri siyah yılan görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Rüyada sarı iri yılan görmek gereken sabrı göstereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına inanılır.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments