Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil uzun yılan görmek

Rüyada yeşil uzun yılan görmek

Rüyada yeşil uzun yılan görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uzun yılan gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada uzun yeşil yılan görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil uzun yılan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada uzun dilli yılan görmek üzücü haberler alacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada çok uzun bir yılan görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı uzun yılan görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayat boyu desteği olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Rüyada büyük uzun yılan görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada uzun kahverengi yılan görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, memur ise terfi edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments