Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeşil otlar görmek

Rüyada uzun yeşil otlar görmek

Rüyada uzun yeşil otlar görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil otlar gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada uzun yeşil ot görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, borçların sonlandırılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret eder.

Rüyada uzun otlar görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ot tutmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil ot yemek görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, iyi hissedeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru yeşil ot görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ot kesmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil ot görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments