Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot tutmak

Rüyada yeşil ot tutmak

Rüyada yeşil ot tutmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, haneye nifak gireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Rüyada yeşil ot tutmak gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada yeşil ot tutmak içine büyük bir huzurun dolacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ot tutmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, farklı şeyler deneyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ot toplamak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada yeşil ot kesmek rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ot vermek yeni bir hayata adım atılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ot yolmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ot görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments