Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yeşil ot görmek

Rüyada kuru yeşil ot görmek

Rüyada kuru yeşil ot görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada kuru yeşil ot gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Rüyada kuru yeşil ot görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulur.

Rüyada kuru otları temizlemek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru ot toplamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ot biçmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Rüyada kuru ot kesmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru ot temizlemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru ot yemek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru otları yakmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments