Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot görmek

Rüyada yeşil ot görmek

Rüyada yeşil ot görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir araya geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yeni işlere atılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ot gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada yeşil ot yemek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalettir.

Rüyada yeşil ot toplamak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada yeşil ot almak lüksüne de lüks katacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuru yeşil ot görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ot kesmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Rüyada yeşil ot yemek görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ot topladığını görmek dünya malı edineceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments