Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeşil ot görmek

Rüyada uzun yeşil ot görmek

Rüyada uzun yeşil ot görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeşil ot gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden canınızı sıkan şeylerin hesabını sorabileceksiniz.

Rüyada uzun yeşil ot görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, başına türlü işler geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzun otlar görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ot topladığını görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ot görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ot toplamak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ot yıkamak evde dinlenmek zorunda olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil otlarda yürümek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments