Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot yemek görmek

Rüyada yeşil ot yemek görmek

Rüyada yeşil ot yemek görmek hayırlı işlere imza atacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, mutluluk ve saadete, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ot yemek gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada yeşil ot yemek görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ot yemek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hayal kırıklığına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ot vermek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru yeşil ot görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ot topladığını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ot tutmak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kötü gününden de geri duracağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil otları biçmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ot toplamak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments