Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot kesmek

Rüyada yeşil ot kesmek

Rüyada yeşil ot kesmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ot kesmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Rüyada yeşil ot kesmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ot kesmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada kuru ot kesmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ot görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ot toplamak yaralarına da merhem olacağına, geçecek güzel bir ömre, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ot yıkamak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ot yemek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments