Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun uzun çiş yapmak

Rüyada uzun uzun çiş yapmak

Rüyada uzun uzun çiş yapmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Rüyada uzun süre çiş yapmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten çiş yapmak herhangi zarara uğramayacağına, işlerin rayından çıkacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada balkonda çiş yapmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ortalığa çiş yapmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkona çiş yapmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Rüyada kapıya çiş yapmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments