Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun topuklu ayakkabı görmek

Rüyada uzun topuklu ayakkabı görmek

Rüyada uzun topuklu ayakkabı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, malının artacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek insanların yasa ve kedere boğulacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada dolgu topuk ayakkabı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabılar görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments