Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tesbih görmek

Rüyada uzun tesbih görmek

Rüyada uzun tesbih görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, dileklerinin kabul olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tesbih gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada çok uzun tesbih görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tesbih görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, umutlarının kırılacağına delalettir.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada tesbihi yere atmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birden çok tesbih görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih taşı görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada bordo tesbih görmek işinde büyük başarılar alacağına, elin bollaşacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments