Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun tesbih görmek

Rüyada çok uzun tesbih görmek

Rüyada çok uzun tesbih görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, işinin ehli olacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok uzun tesbih gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada çok uzun tesbih görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun tesbih görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek malının da eksilmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih imamesi bulmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih bulmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada birinden hediye tesbih almak ün salacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih tutmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada tesbih değiştirmek rahat geçinerek yaşayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments