Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde tesbih görmek

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde tesbih gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Rüyada elinde tesbih görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde tesbih görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde tesbih görmek küskünlüklerin oluşacağına, bereketin artacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tesbih almak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye tesbih vermek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden tesbih almak isteklerinin erteleneceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments