Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden çok tesbih görmek

Rüyada birden çok tesbih görmek

Rüyada birden çok tesbih görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalettir.

Rüyada birden çok tesbih gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada birden çok tesbih görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla tesbih görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birden çok yılan öldürmek fakir fukaraya yardım edeceğine, gelirinin artacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla güvercin görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Rüyada birden fazla tarak görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla dolunay görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla gömlek görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments