Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarla tesbih çekmek

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada parmakla tesbih çekmek servet sahibi olacağına, hoşluk içinde olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih çekmek işlerinin gerileyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbihle salavat çekmek neşeli bir hayat süreceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada camide tesbih çekmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazda tesbih çekmek kızı olanların da gelin edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayırlı haberler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments