Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla duvara su tutmak

Rüyada hortumla duvara su tutmak

Rüyada hortumla duvara su tutmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, ekmeksiz kalacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla duvara su tutmak gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada hortumla duvara su tutmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su hortumu tutmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına delalet eder.

Rüyada hortumla duvar yıkamak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada hortumla duvar sulamak işlerin yakın zamanda açılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla su atmak güzel ve doğru işler yapacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi su hortumu görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada siyah su hortumu görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments