Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun siyah pardesü giymek

Rüyada uzun siyah pardesü giymek

Rüyada uzun siyah pardesü giymek iş hayatında atılıma geçeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulur.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun pardesü giymek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giymek dertlerinden kurtulacağına, azap çektiğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulur.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulur.

Rüyada siyah uzun elbise giymek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet eder.

Rüyada uzun siyah etek giymek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme giymek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments