Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uzun elbise giymek

Rüyada siyah uzun elbise giymek

Rüyada siyah uzun elbise giymek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada siyah uzun elbise giymek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kırmızı elbise giydiğini görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kırmızı elbise giymek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalettir.

Rüyada uzun elbise giymek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun pembe elbise giymek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yeni elbise giymek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor uzun elbise giymek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments