Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah pardesü giymek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalettir.

Rüyada siyah parmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada siyah pardesü görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada mor pardesü giymek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gri pardesü giymek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının pardesüsünü giymek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments