Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pardesü giymek

Rüyada siyah pardesü giymek

Rüyada siyah pardesü giymek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada siyah pardesü giymek gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada siyah pardesü giymek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah parmak psikolojik sorunların geride kalacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada siyah pardesü görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Rüyada pembe pardesü giymek canın derdine düşeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun pardesü giymek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Rüyada yeni pardesü giymek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments