Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun siyah çizme giymek

Rüyada uzun siyah çizme giymek

Rüyada uzun siyah çizme giymek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah çizme giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada uzun siyah çizme giymek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah uzun çizme görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah çizme görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek maddi olarak zarar edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun çizme giymek maddi olarak çok rahat olunacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni siyah çizme giymek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işarettir.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalettir.

Rüyada siyah çizme giymek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments