Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun peruk görmek

Rüyada uzun peruk görmek

Rüyada uzun peruk görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada uzun peruk gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Rüyada uzun peruk takmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun peruk görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah peruk takmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalet eder.

Rüyada peruklu kadın görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çalıştığına değeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada kafaya peruk takmak darlık içine düşeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada peruk çıkarmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments