Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peruklu kadın görmek

Rüyada peruklu kadın görmek

Rüyada peruklu kadın görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Rüyada peruklu kadın gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada peruklu kadın görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah peruk takmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada peruk taktığını görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hüsrana uğrayacağına, iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kızıl peruk görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işarettir.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada renkli peruk takmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Rüyada peruk takan birini görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayırlı haberler duyacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments