Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah peruk takmak

Rüyada siyah peruk takmak

Rüyada siyah peruk takmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kötü gününden de geri duracağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah peruk takmak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada siyah peruk takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun peruk takmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kafaya peruk takmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızıl peruk takmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada peruk saç takmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada renkli peruk takmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz peruk takmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Rüyada saçına peruk takmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments