Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya peruk takmak

Rüyada kafaya peruk takmak

Rüyada kafaya peruk takmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya peruk takmak gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Rüyada kafaya peruk takmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun peruk takmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, türlü musibetlere uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada peruk takmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah peruk takmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada peruk saç takmak başarı ve zafer kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızıl peruk takmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli peruk takmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı peruk takmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ferahlayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments