Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun mesaj görmek

Rüyada uzun mesaj görmek

Rüyada uzun mesaj görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada uzun mesaj gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Rüyada uzun mesaj görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, hayatının başarılarla dolacağına işaret eder.

Rüyada mesaj atmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek mutsuz ve hasta olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden mesaj almak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada telefondan mesaj almak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada telefonda mesaj okumak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, barış için adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments