Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kar sağlayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, onu alkışlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak zorlukların ortadan kaldırılacağına, endişelerinin son bulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek bunalıma düşeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments