Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesaj atmak

Rüyada mesaj atmak

Rüyada mesaj atmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, kısmetin açılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada mesaj atmak gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada birisine mesaj atmak çirkin sözler işitileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada telefondan mesaj atmak hayalkırıklığı duyacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak yönetici makamına geleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada telefonla mesaj atmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada birine mesaj atmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mesaj atmak kazancın arttırılacağına, rütbenin yükseleceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine mesaj atmak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments