Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden mesaj almak

Rüyada birinden mesaj almak

Rüyada birinden mesaj almak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kariyer sahibi olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada seni seviyorum mesajı görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kalp kırmayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına inanılır.

Rüyada arkadaştan mesaj almak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj okumak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insandan mesaj almak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek kendi şansını kendi yaratacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada telefondan mesaj almak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments