Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hobilerine eğileceğine delalettir.

Rüyada kuyruklu elbise giymek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun mor elbise giymek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor uzun elbise giymek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada uzun kırmızı elbise giymek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada uzun kırmızı elbise giydiğini görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada siyah uzun elbise giymek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kafasının sakinleşeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments