Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları ıslak görmek

Rüyada saçları ıslak görmek

Rüyada saçları ıslak görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, övgü dolu sözler duyacağına, kısmetli bir işe atılmaya, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları ıslak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hakkıyla kazanca yorulmaktadır.

Rüyada ıslak saçı kurutmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada saçlarını ıslak görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak saç kurutmak canla başla çalışacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada saçı ıslak görmek geçim derdi çekmeyeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments