Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun hırka giymek

Rüyada uzun hırka giymek

Rüyada uzun hırka giymek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun hırka giymek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Rüyada uzun hırka giymek tamamlanmadan kalacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada uzun hırka görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giymek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye hırka giydirmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, gülen yüzünün de solacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hırkasını giymek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalettir.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı hırka giymek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, tecrübe sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments