Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye hırka giydirmek

Rüyada ölüye hırka giydirmek

Rüyada ölüye hırka giydirmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye hırka giydirmek gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ölüye hırka giydirmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulur.

Rüyada hırkayı ters giymek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada hırka giydirmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski hırka giymek faturaların biriktikçe birikeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin hırkasını giymek borçlarını kolayca ödeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün hırka giymek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada krem rengi hırka giymek daha sık bir araya geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments