Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı hırka giymek

Rüyada sarı hırka giymek

Rüyada sarı hırka giymek tüm özlemini gidereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı hırka giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı hırka giymek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada sarı hırka görmek kazancının sürekli artacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi hırka giymek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hırkasını giymek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni hırka giymek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kapanan kapıların açılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments