Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun hırka görmek

Rüyada uzun hırka görmek

Rüyada uzun hırka görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Rüyada uzun hırka gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun hırka giymek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada uzun hırka görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına delalettir.

Rüyada krem rengi hırka giymek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına hırka vermek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulur.

Rüyada mor renk hırka görmek rakiplerine karşı fark atacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada örgü hırka görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments