Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sopa görmek

Rüyada uzun sopa görmek

Rüyada uzun sopa görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun sopa gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Rüyada uzun sopa görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bilardo sopası görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sopayla adam öldürmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde sopa görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, doyasıya hasret gidereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada sopayla kovalanmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet eder.

Rüyada sopayla kavga etmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sevgisinin artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah sopa görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, şerefe ve izzete delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments