Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulur.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına inanılır.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayatın yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle evlenmek el attığı her işten zararla çıkacağına, sevindirici şeyler duymaya, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, çarelere kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments