Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, büyük bir mala sahip olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına yorulur.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe sarılmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek kısmetlerinin kapanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yakışıklı erkek görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle dans etmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, emeklerin boş yere harcanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments