Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek

Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek

Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada bir başkasını uzun boylu gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada uzun boylu erkek almak oğlu evli ise boşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada boy uzun erkek görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başkasını uzun boylu görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada herkesten uzun boylu olmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek haksızlık yapmayacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek bereket ve huzur geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Rüyada birini boyu uzun görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments