Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir elbise giymek

Rüyada uzun bir elbise giymek

Rüyada uzun bir elbise giymek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Rüyada uzun yeni elbise giymek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun pembe elbise giymek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor uzun elbise giymek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun elbise giymek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments