Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeni elbise giymek

Rüyada uzun yeni elbise giymek

Rüyada uzun yeni elbise giymek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada uzun yeni elbise giymek gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada uzun yeni elbise giymek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun elbise giymek sorunlarının çözüleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Rüyada pembe uzun elbise giymek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir elbise giymek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı elbise giydiğini görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor uzun elbise giymek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments