Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeşil elbise giymek

Rüyada uzun yeşil elbise giymek

Rüyada uzun yeşil elbise giymek kaza ve belaların çıkmayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bereketli bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada uzun kırmızı elbise giydiğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeni elbise giymek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun pembe elbise giymek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada pembe uzun elbise giymek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments