Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz uzun elbise giymek

Rüyada beyaz uzun elbise giymek

Rüyada beyaz uzun elbise giymek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, duaların kabul göreceğine, iyi geçiminin biteceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, masumluğunu ispat edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun elbise giymek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada pembe uzun elbise giymek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalet eder.

Rüyada uzun sarı elbise giymek büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun bir elbise giymek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime delalet eder.

Rüyada uzun kırmızı elbise giydiğini görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments