Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm tartmak

Rüyada üzüm tartmak

Rüyada üzüm tartmak işlerin ve düzenin bozulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada üzüm tartmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada üzüm tartmak iftiraya uğrayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patates tartmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalettir.

Rüyada kendini tartmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada un tartmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Rüyada odun tartmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak işinde büyük başarı elde edeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek tartmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada toz şeker tartmak maceralara atılacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments