Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un tartmak

Rüyada un tartmak

Rüyada un tartmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, zor durumda kalınacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada un tartmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada un tartmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada altın tartmak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada odun tartmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yetim sevindireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine inanılır.

Rüyada terazi tartmak korkularının sona ereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sorunların tarihe karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç tartmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada kendini tartmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Rüyada patates tartmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada zeytin tartmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments