Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şeker tartmak

Rüyada toz şeker tartmak

Rüyada toz şeker tartmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaklaşan güzel günlere, yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada toz şeker tartmak gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada toz şeker tartmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker tartmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bir şey tartmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada et tartmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada kilo tartmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Rüyada bal tartmak sağlığın da bozulacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine yorulur.

Rüyada yün tartmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sebze tartmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin toparlanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments