Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates tartmak

Rüyada patates tartmak

Rüyada patates tartmak tamamen içine kapanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Rüyada patates tartmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada patates tartmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Rüyada şeker tartmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada muz tartmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun tartmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada süt tartmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada pirinç tartmak umutlarının biteceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada toz şeker tartmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, bol muhabbette kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada zeytin tartmak kavgaların büyüyeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments